Data en telecom

 
Data en telecom

Bereikbaar zijn en blijven is essentieel. Telecommunicatie en datacommunicatie is in de huidige samenleving niet meer weg te denken. Tegenwoordig zijn telefonie- en computernetwerken met internet steeds meer geïntegreerd in één systeem. Telefoneren kan niet alleen via de vertrouwde telefoonlijn, maar ook via kabel en internet (VOIP). ICT en kantoorautomatisering zijn hiervan afhankelijk om lokaal, op het (bedrijfs)netwerk en vanuit de cloud te kunnen werken.

 

Data
Door het groeiende dataverkeer en intensief dagelijks gebruik, neemt de belasting van het netwerk toe. Dit vraagt om een efficiënte en flexibele infrastructuur voor nu en de toekomst. Onze installateurs kunnen vaste en draadloze netwerken op kantoor, bij winkels en thuis aanleggen. Wij hebben tientallen jaren ervaring en werken met de nieuwste technologieën en producten voor een stabiele omgeving.

 

Telecom
Bellen via het internet (VoIP) is enorm populair. Of je nu mobiel belt of met een vaste telefoon, alleen of met een groep collega’s. Met VoIP is dit allemaal mogelijk, bereikbaar zijn was nog nooit zo makkelijk en snel. Om dit mogelijk te maken is wel een stabiele verbinding nodig. Als installateur kunnen wij de meest moderne telecom-installaties verzorgen. We geven graag advies over de mogelijkheden, die vaak bij traditionele telefonie ook kostenbesparend zijn.

 

Voor complete installatie én het certificeren van datanetwerken draaien wij onze handen niet om. Alles om iedereen onbezorgd te kunnen laten werken.

Wil je meer informatie over data- en telecominstallaties?