Duurzame energie

 
Duurzame energie

We zijn bewuster met energie bezig en dat zien we ook terug in de populariteit van duurzame installaties. Velen denken bij verduurzamen direct aan elektrisch rijden en zonnepanelen, dat zijn zeker hele goed stappen die een groot verschil maken voor het milieu en je portemonnee. Wat minder onder de aandacht is ook te kijken naar de bestaande installaties en deze te optimaliseren. Bij JH Elektrotechniek kijken we naar het complete plaatje om je zo goed mogelijk te adviseren in de beste energieoplossing, die aansluit bij de situatie, ambitie en doelstellingen. Daarbij nemen we ook de kansen van de lokale energiebron mee en beschikbare subsidies.

 

Laadpalen
De elektrische auto wordt steeds populairder. Dat betekent dat ook steeds meer auto's de openbare oplaadplekken bezet houden. Wil je iedere dag zorgeloos op pad met een volle accu of zorgeloos bezoek ontvangen? Dan is een laadpaal (laadstation) bij je thuis, of bij je kantoor de ideale oplossing. Wij verzorgen het gehele traject graag en nemen alle zorgen uit handen. Van advies tot en met eventuele subsidieaanvraag.
Onze gecertificeerde installateurs nemen al je zorgen uit handen. Ze installeren de laadpaal én laten je zien hoe het werkt.

 

Zonnepanelen
Zonnepanelen zijn de afgelopen 5 jaar zo’n 25 procent goedkoper geworden en daarmee dus een stuk betaalbaarder. Het is een duurzame manier om een woning of bedrijfspand om te zetten naar volledig zelfvoorzienend. Zonlicht is natuurlijk onuitputtelijk en bij het omzetten van zonlicht naar elektriciteit ontstaan geen broeikasgassen of schadelijke stoffen. Daarbij leveren ze niet alleen stroom bij volle zon, maar ook bij bewolkte dagen.
Onze gecertificeerde installateurs kijken naar de ruimte op het dak en de stand van de zon om een volledig advies te geven in de mogelijkheden.

 

Meer weten over duurzame oplossingen?