Verlichting

 
Verlichting

Voldoende licht op je werkplek, een prettige sfeer in huis creëren of buiten een spot op iets zetten om deze mooi uit te lichten? Met verlichting kan je een hoop en het is niet meer weg te denken uit ons leven. Het op de juiste en veilige manier aanleggen vraagt om deskundigheid. Hier komt veel expertise en berekeningen bij kijken.

Kies je voor LED of is er toch een andere oplossing? Denk bijvoorbeeld aan slimme verlichting. JH Elektrotechniek kan je hierbij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies waarop te letten voor het beste resultaat.

 

Buitenverlichting
Buiten hebben we te maken met verschillende weersomstandigheden, vocht en steeds veranderende tijden dat het licht of donker is. Dat vraagt bij het aanleggen om veel ervaring van een echte specialist. Wij kunnen niet alleen de verlichting voor je plaatsen, maar geven ook advies voor een optimale verlichting nu en in de toekomst.

 

Binnenverlichting
Verlichting zorgt voor een prettige gevoel en kan ook een Wow effect creëren in je woning. Wat het belangrijkste is dat de verlichting past bij de ruimte. In de badkamer is ander licht nodig dan in de keuken. Met een verlichtingsplan op maat kan je dit bereiken. Ook voor het bezuinigen op verlichting is het verstandig een verlichtingsplan te laten ontwerpen. Wij nemen dit volledig voor je uit handen.

 

Bedrijfsverlichting
Veilig en comfortabel werken is nummer één waarom verlichting belangrijk is op de werkvloer. Wist je dat licht er ook voor kan zorgen dat werknemers minder vaak ziek zijn en met meer plezier naar hun werk gaan? Wij kunnen je hier alles over vertellen.

Bezuinigen, verbeteren van de lichtkwaliteit of verbouwen van ruimtes? Het begint met een grondige analyse van de verlichting. Wij adviseren daarom om vroeg de hulp van een installateur in te schakelen om problemen bij het begin en plaatsing van verlichting te voorkomen. Wij regelen alles van begin tot eind.

 

Meer weten over het aanleggen van professionele verlichting?